6 spelare i Premier League framgångsrikt flyttat till Bundesliga

Se här: åsikt om vadslagning
Mot Dolgopolov brottmål som gäller 4 artiklar 111 i strafflagen av ryska Federationen “avsiktligt orsakade av tung skada för hälsa, innebar på oförsiktighet döden för offret”. För sex månader Vladimir gick till “platser som inte är så avlägsen”, men i maj 2015, Frunzensky tingsrätten i St. Petersburg har ändrat mått av återhållsamhet på husarrest. Senare, meningen var åter förändrats: den här gången, Dolgopolov var släppt på sin egen recognizance – domaren såg ingen anledning att förlänga den föregående åtgärden.

Den slutliga domen alla samma Frunzenski domstolen meddelade den 21 januari. Vladimir Dolgopolov befanns skyldig för att slå hustru och dömdes till 10 år i fängelse med begreppet “allvarlig personskada har lett till döden”. Zenit var som tagits i förvar i rättssalen.

Det är känt att straffet Dolgopolov kommer att avtjäna sitt straff i en strikt regim koloni. Dock förespråkar hoppas att mildra påföljden och planerar att överklaga beslutet. Märkligt, på sidan av Vladimir gjordes av fadern av Natalia, som också har flera gånger hävdat att hans son är oskyldig. Och, enligt många vänner av idrottsman, i Saint-Petersburg att han var älskad och respekterad.

“…”Vi är trötta på alla dessa rättsliga förfaranden, som har pågått i mer än ett år. Far till sex månader har bara suttit i “Kors” på grund av att det kan skada deltagarna i processen, även om bevis inte har lämnats in. Alla sidan av fadern, och denna situation är redan irriterande”, sa han i slutet av förra året i en intervju med dotter av Vladimir Daria….”

“…”För mig, denna nyhet är en chock. Volodja i laget var en tyst man. Träffade honom efter en karriär inom veterans ‘ spel. Inget konstigt hade inte märkt. Det finns killar kraftig och stram. Men Volodja var det inte. Han var på fältet alltid vara rättvis led”, kommenterade beslut av domstolen Oleg Salenko, en före detta lagkamrat Dolgopolov….”

Samma Vladimir förnekar sin skuld, än omedelbart efter domen höra i samtal med journalister i TV-kanalen Saint-Petersburg”.
“…”Hur kan jag håller inte med domstolens beslut, om det inte var? Jag har aldrig aldrig lagt ett finger på en hustru,” sade Dolgopolov.

Dynamo Kiev denna vinter lånat in två spelare – Artem Kravets och belkhanda. Båda flyttade till Bundesliga i VfB Stuttgart och Schalke respektive. Lag av den tyska mästerskapet var inte först med att uppmärksamma att FDA i jakt på vinst, innan du köper dem var mycket användbar. Vi ger dig de sex mest minnesvärda överföringar från Premier League och Bundesliga.

6-5. Boris Får och Vladlen Yurchenko

Medan Dra och Yurchenko har ännu inte gjort ett namn för sig själv i Bundesliga. De är bara göra de första stegen för att få regelbunden match praktiken. Men anmärkningsvärt hur duktiga Mittfältare för detta ändamål. Båda spelare anses som lovande av normerna i Premier League, men att bo i den ukrainska Ligan, är det svårt att hoppas på stora framsteg. Nivån är helt klart inte samma sak.

Få blixtrade med 17 år i Odessa “Chernomorets”, men bestämde sig snabbt för att åka till Moskva “Dynamo”, för som så aldrig och har inte spelat. Sedan var det ett försök att återvända hem, men de andra kommer i “Chernomorets” hyra in “Goverlu” totalt tog bara en enda officiell match. Boris redan vänt 21 och han bestämde sig igen för att prova sin hand utomlands. Överföring till Stuttgart inte lova något bra – massor av vad som före den här säsongen, Få nått detta resultat för reserv laget i den tredje Bundesliga. Men med ankomsten av jürgen Kramny Boris började spela. Fortfarande bara går att ersätta. Men detta kommer att ge honom mycket mer erfarenhet än spelet för ett par säsonger i Premier League.