Chievo Verona – Udinese Calcio 0:0

Dosada je ponudio goalless utakmicu Unibet zahtjevi klađenja između Chievo i Udinese. Za cijeli susret zabilježen je samo jedan udarac na gol, a time i najzanimljiviji trenutak bio je crveni karton Unibet prenose uživo za domaće Cesar. Udine kratka, ali nije uspio iskoristiti brojčanu nadmoć.

Chievo je u posljednjem tjednu Bet365 kasino vyšlápl u Lazio, ali za pobjedu Olimpijski stadion nije utvrdio. Isto se može reći o čak Udinama, koji je prošlog tjedna proslavio pobjedu nad AC Milan. Zajedničkom cilju dvoboj ponudio, a ukupna jednostavno ne igraju lijep utakmicu. Prvo poluvrijeme je ponudio jedinu značajnu priliku po kojoj se brine Jakub Jankto. U 31.minutě je došao iz drugog vala pucati, ali je bila previše lijepa. Što se tiče trenera, tako da momčadi ne mogu poreći trud, to je kratka igra u kojoj je obrana odlično.

I u drugom poluvremenu, nije se puno toga promijenilo. 84.minutě statistikama zabilježen prvi hitac između tri polova, preuzeo brigu o njezinoj hlavičkující Adnana. To je također vrijeme kada zebre igrao čovjeka dolje u kutiji više. Slovenska Cesar jer je vidio drugi žuti zbog prekršaja, a on je imao zapovjedništvo na terenu. Oko deset dominacija Udine branitelji, ali iz Verone neodjíždí prazna.