Hapal: A játékosok harcoltak Szlovákiában. Eredmény tárgyalások

MYJAVA. Szlovák labdarúgók 21 év alatti megmutatta a szerdai záró Challenge Trophy elkötelezettség, akarat és elhatározás, hogy harcolni a győzelemért, amíg az utolsó pillanatban.

Köszönöm a nagylelkű erőfeszítéseket elhangzott a 94. percben a mérkőzés Törökország ellen 2: 2. És kiterjesztése az álom teljes diadalt a versenyen. Végül kialakult drámai tizenegyes-out.

A csapat Pavla Hapala bizonyította nemcsak erős idegek, hanem a szükséges minőséget.

A fiatal szlovákok jöttek felvételi a találkozón. Aktívak voltak, Törökország megtámadta egy múló mély támadó fél.A jó munka biztonsági fórumon, de nem sikerült kivonat semmit támadó trió Dávid Guba – Tomáš Malec – Adam Zreľák.

A szó kapott rivális, és három gólt esélyeit vált kettő.

Sok keresett célt végül a szünet után. A mérkőzés 78. percében kiválóan első találatot Filip Kiss. És a negyedik percben, a második sor a korrigált Haraslín fejét egy kereszt a megfelelő időben Malec.

„Nem tudom, ha ez volt a legértékesebb karrier cél, de természetesen az egyik legfontosabb.


Örülök segítette győzelemre a fiúk,” mondta, miután találkozott Malec.

Sigma Olomouc éves gólszerző beugrott egy fiatalabb csapat csak néhány nap, hogy segítsen neki, hogy megszerezzék trófeát.A gyep kiégett az egész százhúsz perc túlórát is beleértve.

A hozzáadott tizenegyes majdnem megnyerte a harmadik cél. „A verseny zajlik a másfél év, sok játékos itt gazdát cserélt. Profit trófeák biztos, hogy kérem. Örülök, bet365 fogadási útmutatók hogy az emberek jöttek, és elvitt minket előre. Ez is segített,” mondta Malec.

A szerdai döntőjében Myjave döntött főleg erőt csapat. Kikapta a találkozó méltatta az edző Hapal. Elmondása szerint, a forgalom ilyen ülések kezdete előtt az időmérő ciklus Euro 2017 rendkívül fontos.

„A játékosok játszottak az első percben, amíg az utolsó. Harcoltak Szlovákia – és azt mondja, ez az eredmény,” hodnotil Hapal.

„Az év első felében az ellenfelünk három esetben kétszer büntetni.A második felvonásban veszítünk vele, mi volt több lehetőséget gólt. Végül jött a kapcsolati cél, majd rendezni. Tizenegy volt játékra, de ez volt számunkra a birtokukban. „

Mielőtt a döntőt kellett Hapal könnyű feladat. Mivel a verseny a játékosok szerint 23, a választás is öt idősebb játékosok.

verem őket, mint egy versenyképes csapatot, de vigyázz, hogy vasárnap kora belép Jednadvacítka megnyitása időmérő párbaja Euro 2017 Suck elleni hazai fehéroroszok.

„úgy gondoltuk, hogy hogyan egyeznek úgy nézhet. Féltünk, hogy a forgatókönyv, akkor bemegy túlóra párbajt tizenegyes-out. Elvesztenénk egy borzasztó sok erőt időmérő edzés előtt.Megegyeztünk, hogy hasznos lenne megmenteni néhány játékos, „mondta Hapal.

” Szeretném megköszönni a játékos, aki játszott a döntőben, de lesz viszont az egész képesítést. Örülök, hogy eljött, hogy képviselje az alapja az bet365 mobil fogadás idősebb játékosok, hogy segítsen nekünk, „arra a következtetésre jutott Hapal.

bet365 internetes fogadóirodák