Hogy, hogy nem hízik után egy diéta?

Hogy, hogy nem hízik után egy diéta? Ez a kérdés bedevils minden nő, hogy csökkent a bosszantó extra kiló. Végtére is, a sikeres fogyás csak fél siker, most az elért eredményt meg kell őrizni. Sajnos, ez nem lehet.

Ez történik az az oka, hogy az emberek gyakran nem szokta meg, hogy csökkenti a kalória-tartalma a diéta fokozatosan, egy ideig ül egy szigorú diéta, vár, mikor lesz vége, hogy végül képes lesz arra, hogy enni. Természetesen, ha egy diéta, azonnal támadni az élelmiszer — minden elveszett font vissza fog térni. Továbbá, meg kell értenie, hogy a vékony, karcsú férfi szüksége van kevesebb kalóriát, mint egy teli. Miután egy diéta kevesebb lesz mindig ott van. Ez nem jelenti azt, fogyókúra, hogy a halál, ez azt jelenti, hogy egy értelmes megközelítés, hogy a táplálkozás után egy diéta. A második leggyakoribb hiba a gondatlanság, a fizikai aktivitás, a sport általában. Fenntartani a tömeg után egy diéta, hogy nehéz, de anélkül, hogy a sport — még nehezebb. De most, hogy ő fogja tölteni sokkal több energiát, az égő kalória növeli az izomtömeget, ami szintén lehetővé teszi a testet, hogy “nő” kövér, felgyorsítja az anyagcserét, ami szintén segít az alakja karcsú maradni.

Itt van az alapvető tipp, hogy kövesse után egy diéta:
Diéta diéta után

Hogyan kell enni diéta után? Nagyon egyszerű: először is, ki a kiválasztott diéta fokozatosan. Például, miután a Japán étrend gazdag fehérje, a diéta szükséges, hogy fokozatosan bevezetni hasznos szénhidrátok: zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék. Miután a hajdina diéta, éppen ellenkezőleg, a diétát meg kell adni a fehérje — sovány húsok, hal, majd újra a zöldségek, gyümölcsök. Miután semmilyen diéta nem ugrik a káros, zsíros ételeket. Gondolni, hogyan kell enni, miután egy diéta, nézd meg tanulni, hogy készítsen ízletes, alacsony kalóriatartalmú ételeket a zöldséget, gyümölcsöt, sovány fehérje.
Sport

Gyakorlat. Nem úgy, mint az edzőteremben — aerobic, nem úgy, mint aerobik a medencében. A tánc, a balett -, görkorcsolya — mindig lehet találni valami mindenki számára. Nem elég pénz egy előfizetés egy tornaterem, vagy berendezés? Tanulmány otthon, elkezd Kocogni. A fizikai aktivitás nem csak segít megőrizni a karcsú a szám, de hogy az élet több móka.
Megszabadulni a pszichológiai függés élelmiszer

Gyakran ez a fő oka a túlsúly. Szabadulj meg ezt a terhet keresztül sport, self-hipnózis, beszélgetések a szeretteit. Találni egy szenvedély, vagy hobbi. Az életben mindig van sokkal több érdekes módon szórakozni, pihenni, vagy szórakozni.

Kövesse ezt a három egyszerű szabály, de a legfontosabb, hogy szeresd önmagad. Pedig soha nem lesz egy kérdés, hogy nem jobb után egy diéta.

Source: fogyókúrás gyógyszerek and a page for Romanians www.scadereingreutate.com