Kunnes se on mennyt. Kuka pysyy “Spartak”

Artikeln källa: Netbet
Tietenkin, Dennis oli mahdollisuus ottaa polku vähiten vastustusta, allekirjoittamalla sopimuksen kanssa “Zenit”. Olisi päivä ja yö olla edessä valmentaja, olisi ansainnut nolla enemmän kuin hän voi tarjota Euroopassa, ja olisi post instagram kuvia tyttöjen kanssa syrjäisellä saarella ja salon “G”. Mutta hän vietti koko elämänsä Espanjassa, joka jätti jälkensä hänen mentaliteetti: hän vain ei ymmärrä, mitä se on kuin elää kuin “kotiin” pelaajat mennä virran, joilla ei ole mitään tavoitteita. Herätä joka päivä tietäen, että sinun ei tarvitse todistaa mitään kenellekään – vain Ubud tilaa kentällä ja mennä pitää hauskaa yökerhossa. Täysin nauttia kontrastia arvot ja elämän prioriteetteja, se on mahdollista verrata instagram Kokorin ja Cheryshev.

Ymmärtää, että voittaa todellinen hälytys jopa aikaisemmin, koska siirto ikkuna Venäjällä auki, kunnes kuukauden loppuun. Mutta tilanne, jossa “Spartak” huolissaan sielu: tällä hetkellä ikkunasta koulutuskeskuksessa Tarasovka enemmän lentää kuin lentää. Ja se ei ole edes, että pääoma club on vielä lisättävä, ja mahdollisesti mielenkiintoinen tulokas Lorenzo Melgarejo – milloin tahansa voi mennä pälkähästä.

Suurin ongelma on, että Spartak hallinta – ja sitten hänen tekonsa ovat tuskallisen samanlainen kaoottinen yrittää joukkue Alenicheva pitää vähintään etu heikko näytelmiä pidä muutaman arvokasta kehyksiä. Miten selvitä kausi, jossa tavoitteena on paikka neljän parhaan joukossa, jos surullinen trendi jatkuu? Katsotaanpa käsitellä asemaa.

Et halua jälleen kerran, ripottele haavan suolalla, mutta tosiasia on: ainoa pelaaja tällä hetkellä vahvistanut (anteeksi sana) “Spartak” talvella on Sergei pesyakov. Yksinäinen runko tila “input” – otsikon punainen-valkoinen siirtymiä. Capital club ei ole palannut 27-vuotias maalivahti Moskovassa, hän takaisin Makhachkala puolella, käyttää vuokra-sopimuksen. Ja nyt kunnianhimoinen Sergei “ei ole ongelma, jos sinun täytyy pelata “Spartak-2”. Ja sitten joka toinen maalivahti pelata ensimmäinen joukkue?

Sen jälkeen, kun kaikki, Anton Italia on myyty ja menee Sveitsin “Sion”. Muuten jälkeenjäänyt ilmaus ainakin erinomainen tyhmyys tv-sarja: “menetys menetys”. Lupaava nuori maalivahti, joka oli tuonut esille “Spartak” 14-vuotiaana. Paras pelaaja turnauksessa ja Euroopan mestari ikäryhmä, kunnes 17 vuotta (2013), hopeamitalisti Euroa viime vuonna nuorten alle 19 vuotta.

– Aloite tuli henkilökohtaisesti Anton. Hän halusi pelata, mutta nyt se ei ole niin helppo kilpailla. Näyttää kunnon kylkiluut, palasi pesyakov. Hän tunsi, että ensimmäinen joukkue hän on vähän aikaa, joten päätettiin lähteä, – sanoo Dmitri Alenichev.

“Kilpailla”. Olen juuri katsoin kun Mitryushkina viimeinen kerta, kun olen tarjotaan todellinen mahdollisuus “kilpailla”. Se oli punainen ja valkoinen jalat carpina, Maaliskuun puolivälissä 2014, ja kesti vain kolme peliä. “Spartak”, jossa minimi-samat pisteet hävisi “Terek” Premier League ja sai Tosno Cup. Plus piirtää “Anji” alkaen 17. Maaliskuuta (2:2). Ja seuraavana päivänä johdolla hylkäsi Karpin otti Gunko 22 numerot, c Rebrov portilla, ottaa periksi “Krasnodar” (4:0). Kuvittele: varastossa ne huono-onninen puoli tuntia istuu kaksi Vartijaa – pesyakov ja Dykan.
Sillä Gunko tuli Yakin, Sveitsin – Alenichev. Lähes kaksi vuotta Italiassa ei ole saanut “Spartak” mitään mahdollisuutta tervettä kilpailua paikan perusteella. Sitten puhumme nykyinen valmentaja? Frank sanahelinää entisen politiikkaa. Ota nyt Alenicheva Rebrov kilpailevat Isakovym jännitystä ajatellut, että “Spartak-2”. Se, mitä kutsun kilpailuun! Pitää.

Italia on väsynyt riutumaan peiton alle varaston ja looginen vasen pääomaa omasta. Klubi pidättää oikeuden etusija lunastus maalivahti takaisin. Mutta Anton, kokemusta, jälleen kerran, ota yhteyttä rakennus? Jos ei usko häntä. Missä, tietojen mukaan entinen Pääjohtaja Shabazi, viime kesänä, Anton oli tarjonnut uusia sopimuksen. Ja hän kieltäytyi. Koska se on nyt on oikeus kieltäytyä tulevaisuudessa palata.

Kyvyttömyys neuvotella hänen kanssaan, koska se ei ole antaa käytännön kyvyttömyys löytää vuokrasopimuksen vaihtoehto lupaava maalivahti kasvoi hinta ja taitoja, mutta ei menettänyt paljon – kaikki rappeuttavat heikkous hallinta “Spartak”. Författaren: Mr Green