Liverpool FC – Swansea City 2:3

Den store overraskelsen ble født i begynnelsen 22 runde av den engelske Premier League. Unibet Skriv inn din e Liverpool er første gang i år falt på hjemmebane, da takket være to mål ved Llorenteho og en bukket Sigurdsson Swansea 3: andre

Den første halvdelen tilbudt mye trøtt, treg og generelt kjedelig opptog. Sjansene var veldig knappe, gjester ærlig og disiplinert defensiv innsats Unibet Den beste mobil-appen redusere hjemmelaget. Verdt å nevne at det først og fremst header Cana, som imidlertid ikke kunne passe mellom de tre polene, og flere kuler fra en mellomdistanse, men at målet Fabianski ikke utgjør en stor fare.

I andre halvdel av fans smakte de helt annen kaffe. Inngang til gjestene hadde faktisk blitz. Først fordi Lovren bortskjemt lite hus Start spillingen nå Unibet og rivaler tilbudt fordelen av en corner. Den samme spilleren da tapte duell header i straffefeltet, kom ballen til Routledge, som noe vanskelig på den lille lime forberedt på Llorenteho at prostřelil alt på sin vei.

Noen få minutter senere, forskjellen var allerede to mål – på venstre side zakombinoval Carroll med Routledge, den tidligere så meteren sendte ballen fløt som har funnet et hode Forward Swansea som så Mignolet vinne i løpet av kort tid sekvens for andre gang.

Liverpool, derimot, gikk han våpen og sendes til spillet. Umiddelbart to minutter senere til Milner krysse til bakre stolpe og hoppet Fimino ble rasert. I de følgende minutter Liverpool bokstavelig låste sin motstander på egen seksten og kraftig krevde utligningsmålet.

Det til slutt kom tjue minutter før slutt, da Wijnalduma krysse straffespark og trakk tilbake Firmino pluss kul finish fra andre berøring ga Bet365 bonus og Vervekode målvakten ingen sjanse til å reagere.

I det øyeblikket virket det de fleste fans satse på det vinnende Liverpool.


Femten minutter før slutt, men etter en lang tid modigere også ta gjester og brudd. Carroll ble levert fryktløst mot målet om hjem, ta kontakt med Lovrenem og situasjonen måtte slippe inn for å løse Klavan. Han han imidlertid slått ballen så dårlig at den landet mulighet til å slå Sigurdsson, som returnerte gjester komfortabel ledelse.

Og selv om de avgifter Jürgen Klopp fortsatt skapte flere muligheter for bosetting, målet nå ingen av dem klarte å oversette. Swansea for første gang i Premier League-historien ranet Anfield og tar en svært verdifull tre poeng.