Pe scurt, totul a început cam așa

Iată că deja al cincilea tur, mă uit în banda de stare vkontakte și twitter doar infernal agonia pe tema “de geniu” . Geniul nu pentru că eu sunt în ea nici o îndoială, și pentru că este în mod repetat citat de tot felul de bloggeri/jurnaliști/.

Pe scurt, totul a început cam așa.

Mai întâi (minutul 6-lea) el, Pep, un fel de, a inventat o nouă tactică schema, unde a găsit genial loc pe câmpul de Clichy. În acel moment nimic nu este un semn de probleme, asta a fost luna august. Apoi (după 5 minute), el nu a creat două extreme false apărători, este încă în august a fost, și în aceeași zi, dar eu nu deosebit de agitat. Apoi, minut de la a 30-a) printr-un miracol nu este clar de unde , care au devenit sau false box-to-boxeri, dacă extratereștrii. După 10 minute după descrisa mai sus, orgii, recent pe un cunoscut site-ul, am învățat că totul este, fără exagerare, “genial”.
Încercarea de a înțelege de ce este atât de revoluționar se întâmplă în SEN, am constatat că “Manchester City” acasă “Sunderland” 1:0. Da-da, aceasta a fost prima etapa. Se pare că acestea din urmă au câștigat cu 2:1.

Fiecare etapa a fost ca primul (în timpul meciului cu United am dezactivat twitter tuturor câini și nu intram în stările de Sports.ru și ). Astăzi, din păcate, a uitat că EA din nou. Pe scurt – Guardiola a gasit ceva genial-tactice aplicarea – Claudio Bravo. În general, dându-și seama că “Manchester City” acasă “Bournemouth”, iar Claudio Bravo, se pare, a emis ingenios-tactic (da-da, împotriva “Barcelona”), am decis scris ceva aceasta furioasă coloana.

Înțeles am nimic împotriva “Manchester City”, ca un club de fotbal, nu o idee. Ei bine, nimic școlară în stil “”. De numerar din momentul în fotbal să condamne, în general, ca de ceva ciudat. Ce antrenor nu vrea să crească? Ce fel de afaceri a fost de succes, fără investiții financiare? Club de fotbal care a devenit o bluză pe donații de utilizatori în “Yandex Bani”? Nu, banii sunt bine, chiar foarte. Nu le într-o asemenea cantitate, ca pe “” – nu contează – este o altă problemă. Acolo, ei există, căci există sheiks. Și de rău, de a sublinia, în acest nu este nimic. Cred că fanii “Dinamo”, de exemplu, la toate nu a refuzat să fie acum. De Company, de la David Silva, Sergio Aguero. Da-da, este nevoie de toate.

Personal împotriva fotbaliștilor am, de asemenea, nimic de genul ca nu am. Bune astfel de fotbaliști de calitate. Aguero deci, în general, posibil, cel mai bun din lume, inainte de acest moment. Dar ma enerveaza, și, bănuiesc, de cele mai multe “City”, chiar nu fotbal componenta.
recomandăm: pariuri sportive Sportingbet – pariuri sportive și pariuri sportive eFortuna – Cititi mai multe despre eFortuna