Roda JC – SBV Excelsior

Excelsior i Roda trenutno se bore u ovoj godini samo oko spremanja i njihovi nastupi su sigurno nije optimalna. Malo lošije Kerkrade je da je nakon posljednjeg izbora propao je u posljednji osamnaestom mjestu sa skorom trinaest bodova na Go Ahead Eagles. SBV u zadnje vrijeme vrlo često veže, ima četiri boda više od subotnjeg protivnika u Eredivisie, a nalazi se na četrnaestom prečku. S obzirom na situaciju, možemo očekivati ​​smiren i ratoboran dvoboj.

Domaća selekcija je stalno mučila ofenzivu tijekom cijele godine zaplijenjeno tek prije osam golova i trenutno nastoji Bet-at-home najboljih bonus slomiti dugi niz bez postignuti pogodak koji je već rastegnut do 490 minuta. Roda u 2017, prvi kod kuće poražen vrlo omiljen Feyenoord Rotterdam nakon rezultatom 0: 2. Isti omjer je izgubio i posljednji put u Nijmegenu, gdje unovčiti dva jedanaesteraca poslije.

Oba protivnici čekaju tri točke dobitak za prilično dugo vremena. Kerkrade i prethodnih devetnaest angažmana pobijedio samo jednom u devetom krugu, usput, pobjede 1: 0 samo je daleko od svog suparnika Excelsior i tako Bet365 bonusi definitivno ima nešto zauzvrat. SBV je u ovom trenutku bez pobjeda šest utakmica u nizu, posljednji put vidjela rookie iz ići naprijed i prekinula s njim sporazumno 1: 1. Točka iz tog susreta bio mali izbor za Rotterdam.

Yannis Anastasiou Kerkrade trener vjeruje da njegovi igrači mogu nadvladati protivnika dvaput. “To je bio blizak igra i da smo imali malo više sreće da mi je potreban i ovaj put. Međutim, mi još uvijek ne može razbiti prokletstvo snimanja, ponekad nedostaje jako blizu. Do kraja sezone ostalo je još veliki dio utakmice, ali on bi trebao neki zamah, što će mi stvarno nogom “, rekao je zamišljeno třiačtyřicetiletý rodnoj grčkom.

Anastasiou je u bolnicu Crkvu zbog ozlijeđenog kuka, gosti nemaju Elberse (stražnji ozljede bedra mišića), de Reuver (teško gležnja) i Arghuse (problemi sa stražnje bedreni mišić). “Za početak poboljšati i osigurati spašavanje, tako da moramo biti jači na kraju i napadaju.


Vrlo Bet365 klađenje uživo često griješe u mrežu, a zatim ponuditi protivnike šansa, što ne bih rekao”, dodao je uz blagi kritike strateg Rody.