Under press

På slutten av 90-tallet, fotball begynte å forandre seg. Etter ankomsten av Premier League, coaching har endret seg, også.
– Nå er alt løst resultater – Richard Bevan ‘ administrerende Direktør i Foreningen av trenere. – Trenerne litt tid å oppnå resultater, og forventninger til ledelsen og fansen begynte å vokse. Klubbene har blitt globale merkevarer, ansvarlig media. Dette er ikke å nevne det faktum at den økonomiske klubber begynte å miste mye mer etter nedrykket til en lavere Liga. Fysisk å kombinere to jobber var nesten umulig.

Den gjennomsnittlige lengden på en treners jobb nå er 1,3 år – en rekord lav. I divisjonen under trenere vanskelig å trekke.
Fotball har aldri vært så grusom og krevende, og spillerne har aldri jobbet så hardt for. Ikke overraskende, er spillerne som ikke har en tendens til å trene.
Her pikk, jeg er enig med Behnam:
– Jeg spurte spillerne til å trene som de kan spille og spille som de praktiserer. Hvis jeg gått glipp av en treningsøkt på grunn av møter, jeg følte meg skyldig. Det er hardt arbeid. Selv om jeg var 16 år gammel, og jeg lærte alt fra bunnen av. I slutten gikk jeg på feltet bare i siste sving.

I resten av Europa dette fenomenet ble funnet enda mer sjelden, fordi det er jobben til en coach innebærer en lang og komplisert prosess å få lisens. I Italia hver trener har til å tilbringe nesten et år i training center. Det er ikke spille. I 2013, året UEFA annonsert at Italia har 40,023 trenere lisens A, B, og Om, Spania – 24,814. I England – bare 10,943. Men tidene endrer seg.
Vi i økende grad imitere Europa, hvor mer verdsatt faglige kvalifikasjoner. Spillere har ikke tid til å studere spillet, sier Gordon Taylor.
For lisensen A, B, og Om behovet for å bruke mer enn 500 timer.
– Vi anbefaler alle spillere å spille så lenge som de kan. Spillerens kontrakt er mye mer viktig – fotball er vanskelig å avvise – fortsetter Gordon Taylor.

Én person ikke høre. Lee Bradbury ledet “Bournemouth” i 35 år i 2011, og deretter umiddelbart trakk seg tilbake.
– Jeg kunne spille for en annen to sesonger, sa Lee, som var tilbudt en kontrakt for to og et halvt år. Det var vanskelig fordi jeg elsket å spille. Alle sier at du må spille til siste, men jeg ønsket å være så vellykket i sin rolle. Jeg forstår det slik at spilleren kan bare ikke i våre dager å vie meg til begge oppgavene.
Tror det er alt, men ikke helt: “Leyton Orient” som tilbys Kevin Nolan til å ta over ledelsen av laget, og han var enig. La oss se hvor det fører.

Som gjorde
Adolfo Pedernera – “Millonarios” (1951-53)
Argentineren er ansett som en av de største spillerne i Sør-Amerika. I 1951 flyttet han til “Millonarios”, hvor tre år på rad vant mesterskapet.
Graham Souness – Rangers (1986-91)
Den første i historien til klubben spiller trener, Souness returnert ham til tittelen av de mest vellykkede i Skottland. Vellykket signering av England – Chris woods, Terry butcher, Trevor Steven, Gary Stevens, ray Wilkins, hjalp ham til å oppnå tre League-titler og tre kopper.
Gordon Strachan – “Coventry” (1996-97)
Ron Atkinson ble Direktør for fotball og erfarne Strachan – spillende trener. Han ble den eldste utmarksnæringer spiller og han er i den siste sesongen klubben var i stand til å flykte fra nedrykk.

Glenn Hoddle – Swindon og Chelsea (1991-95)
Hoddle hadde en kompleks klubb i store økonomiske Vanskar, men dette gjorde ikke hindre ham i å lede laget i Premier League. Han flyttet snart til Chelsea, hvor han også var en suksess.
Dennis Wise – Millwall FC (2003-05)
Kloke hjulpet “Millwall” gå til FA Cup-finalen for første gang etter dannelsen av Premier League. Klubben har kvalifisert seg i Europa, men så klok falt ut med Presidenten.
Bobby Charlton – “Preston North End” (1973-75)
Legenden “Manchester United” Bobby Charlton er ikke lagret “Kristiansund” fra nedrykk til tredje divisjon, og to år senere måtte han forlate klubben på grunn av uenigheter med ledelsen.
Romario – “Vasco da Gama” (2007-08)
Den Brasilianske målscorer ledet klubben i 41 år. Hans korte opphold var enestående: han scoret tre mål på seks kamper, og deretter kranglet med Presidenten, og klarte ikke en dopingtest.

Mario kempes – “Pelita Jaya” og “Lushnjë” (1996)
Albansk club “Lushnjë” Cruyff fikk ikke kontakt, men det stoppet ikke den Argentinske å prøve seg i en lignende rolle med klubben, “Pelita Jaya” – med samme suksess.
Steve Claridge – Portsmouth (2000-01)
Steve varte bare 25 spill, og deretter gikk til den lite kjente “Weymouth”, hvor han ventet på en annen fiasko. Han senere bestemte seg for å vie mitt liv til en karriere i media.
Terry Butcher – Coventry (1990-92)
Den yngste trener i Ligaen i en alder av 32, slakter ikke kunne takle to jobber, og to år senere bestemte han seg for å brann.